1 2

ISPP 2017

11th International Symposium on Pediatric Pain

... lexo më shumë

Anket per dhimbjen Kronike

Anket nga Aleanca Europiane për Dhimbjen (Pain Allianeve Europe - PAE)

... lexo më shumë
Mire se erdhet

Te nderuar,


Asociacioni Shëndetësor Profesional në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë të Republikës së Kosovës, Kuvendin Komunal të Prizrenit mbështetur nga IASP dhe EFIC si dhe përkrahur nga spitali LIV Hospital, spitali ACIBADEM, Universitetin MEDIPOL dhe Spitali MEDICA ISTANBUL organizon:

Konferencën e 7-të Ndërkombëtare për Trajtimin e Dhimbjes

13 – 14 Tetor 2017, Prevall, Prizren

Në këtë Konferencë pritet të marrin pjesë një numër i madh i ligjeruesve të njohur nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, SHBA, Gjermania, Zvicerra Danimarka etj.

Të drejtë pjesëmarrje kanë të gjithë profesionistët shëndetësor 

Qëllimi i Konferencës është diskutimi për menaxhimin e dhimbjes

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2010. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.